Voetbalpassie: Sparen voor BVV’31

4 september 2021

Albert Heijn Voetbalpassie BVV31 Blaricum

Als supporter van voetballend Nederland maakt Albert Heijn zich hard voor een gezonde en sportieve toekomst voor iedereen. Albert Heijn draagt daarom samen met de KNVB het Nederlands voetbal een warm hart toe. Niet alleen aan het Nederlands elftal en de Oranjeleeuwinnen, maar ook aan alle amateurvoetbalclubs in Nederland. Want juist die clubs kunnen een steuntje in de rug nu goed gebruiken.

In samenwerking met de KNVB en alle amateurvoetbalclubs in Nederland introduceert Albert Heijn Voetbalpassie. Voetbalpassie is een uniek spaarprogramma waarmee we samen met onze klanten alle lokale voetbalclubs kunnen sponsoren. En we hebben jouw hulp nodig om van deze spaarcampagne een succes te maken in de winkel!

Vanaf 13 september tot en met 3 oktober kunt u in de AH app punten sparen. Deze punten spaart u bij een groot aantal deelnemende producten. Met een volle digitale spaarkaart kan iedereen zijn of haar favoriete lokale amateurvoetbalclub ondersteunen.

Andere artikelen

Eerste fase vernieuwing AH Blaricum van start

Eerste fase vernieuwing AH Blaricum van start

Albert Heijn in Blaricum maakt bekend dat zij in de week van 28 augustus 2023 gaat starten met de werkzaamheden voor de vernieuwing van de supermarkt. Na een lang traject heeft Albert Heijn Blaricum afgelopen maart groen licht gekregen van de gemeenteraad om te...

Lees meer
9 tm 11 mei: gesloten ivm een kleine verbouwing

9 tm 11 mei: gesloten ivm een kleine verbouwing

Maandag 9 mei t/m woensdag 11 mei 13.00 uur gaat de winkel tijdelijk dicht voor noodzakelijk onderhoud. Onze winkel is oud en moet nog even mee, dit willen voor u als klant zonder hinder en met een Blaricums kwaliteitsniveau blijven aanbieden. Woensdag 11 mei 13.00...

Lees meer
Zondagopenstelling weer als vanouds

Zondagopenstelling weer als vanouds

In de Corona periode zijn onze openingstijden meerdere keren gewijzigd. Vanaf deze week zijn onze tijden als vanouds! Ma-za 08.00- 21.00 en op de zondagen van 12.00-18.00 uur.U bent van harte welkom!

Lees meer