Over Albert Heijn Blaricum

De zelfstandige Blaricumse dorpskruidenier met het landelijke merk

Sinds 1989 ondernemend in Blaricum

In dat jaar startte ondernemer Rien Ton zijn eigen levensmiddelenwinkel onder de vlag van Albert Heijn. Hij behoorde daarmee tot de eerste franchise ondernemers van het Zaanse bedrijf. Hij bouwde de winkel uit tot een zelfstandige Blaricumse dorpssuper, die het merk en assortiment voert van de meest klantvriendelijke en succesvolle supermarktorganisatie van Nederland.

Rien en later dochter Marieke hebben, samen met de inmiddels ruim 130 medewerkers, er altijd alles aan gedaan om een goed gesorteerde vriendelijke dorpswinkel te runnen, die voorziet in de wensen van de Blaricumse dorpelingen, die daarom met plezier hun boodschappen komen doen.

Een assortiment dat continu wordt afgestemd op de lokale vraag en een niet aflatende aandacht voor persoonlijke service. Dat maakt ons bedrijf een unieke Appie.

En natuurlijk zijn we een bedrijf in beweging. Altijd weer zorgen we ervoor dat we meegaan met de tijd: in assortiment, service, klantgerichtheid en winkelbeleving. In 2007 hebben we, om onze winkel nóg comfortabeler te maken, de winkel uitgebreid naar het pand van de voormalige banketbakkerij Frank. Daardoor ontstond een vlottere toegang tot de winkel, konden we extra parkeerplaatsen realiseren en ons postagentschap en de servicebalie meer ruimte geven om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Één ding is zeker: het échte onderscheid en het échte succes worden bepaald door onze mensen. Zij zorgen ervoor dat klanten graag bij ons komen én bij ons blijven terugkomen. Vele van onze medewerkers zijn al jaren bij ons. Regelmatig vieren we werkjubilea van onze medewerkers, die soms al tientallen jaren bij de AH Blaricum familie horen.
En heel veel klanten doen al jaren hun dagelijkse boodschappen bij ons. Onze medewerkers kennen onze klanten vaak persoonlijk en dat maakt ons een echte dorpswinkel.
Bovendien doen heel veel Blaricumse jongeren hun eerste werkervaring op in onze winkel. Je komt dus altijd wel een bekende tegen tussen ons personeel.