Jobapp

28 september 2021

De Jobapp bij Albert Heijn Blaricum op een iphone

De Jobapp

Na de zomervakantie hebben we met de managers overleg gehad in Bellevue. Dit doen we met regelmaat om alle afdelingen en werkzaamheden met elkaar gelijk te stemmen. In de supermarkt is iedere dag dynamisch en druk. Er is niet iedere dag tijd voor overleg dus zeker na de vakantie is het fijn dat alle afdelingen op de hoogte zijn van de ontwikkelingen.
Nieuwe schoolroosters zorgen voor nieuwe planningen, productinnovaties voor nieuwe schapindelingen, we bespreken of iedereen happy is op zijn of haar werkplek en we hebben de nieuwe tool “Jobapp” doorgenomen.
Deze app gaat ons helpen met de planningen en roosterwijzigingen. Met 130 medewerkers komt het dagelijks voor dat iemand niet kan werken vanwege toetsen, ziekte, verjaardag enz. Deze mutaties en vervangingen werden voorheen handmatig aangepast en opgelost. Vanaf deze week gaat de Jobapp hierbij helpen. In de app die iedere medewerker op zijn telefoon heeft worden openstaande diensten aangeboden waarop medewerkers deze via de app zelf kunnen invullen wanneer ze op dat moment kunnen werken. Daar worden wij dan weer happy van!

Andere artikelen

Eerste fase vernieuwing AH Blaricum van start

Eerste fase vernieuwing AH Blaricum van start

Albert Heijn in Blaricum maakt bekend dat zij in de week van 28 augustus 2023 gaat starten met de werkzaamheden voor de vernieuwing van de supermarkt. Na een lang traject heeft Albert Heijn Blaricum afgelopen maart groen licht gekregen van de gemeenteraad om te...

Lees meer
9 tm 11 mei: gesloten ivm een kleine verbouwing

9 tm 11 mei: gesloten ivm een kleine verbouwing

Maandag 9 mei t/m woensdag 11 mei 13.00 uur gaat de winkel tijdelijk dicht voor noodzakelijk onderhoud. Onze winkel is oud en moet nog even mee, dit willen voor u als klant zonder hinder en met een Blaricums kwaliteitsniveau blijven aanbieden. Woensdag 11 mei 13.00...

Lees meer
Zondagopenstelling weer als vanouds

Zondagopenstelling weer als vanouds

In de Corona periode zijn onze openingstijden meerdere keren gewijzigd. Vanaf deze week zijn onze tijden als vanouds! Ma-za 08.00- 21.00 en op de zondagen van 12.00-18.00 uur.U bent van harte welkom!

Lees meer