Jobapp

De Jobapp bij Albert Heijn Blaricum op een iphone

28 september 2021

l

Marieke Ton

De Jobapp

Na de zomervakantie hebben we met de managers overleg gehad in Bellevue. Dit doen we met regelmaat om alle afdelingen en werkzaamheden met elkaar gelijk te stemmen. In de supermarkt is iedere dag dynamisch en druk. Er is niet iedere dag tijd voor overleg dus zeker na de vakantie is het fijn dat alle afdelingen op de hoogte zijn van de ontwikkelingen.
Nieuwe schoolroosters zorgen voor nieuwe planningen, productinnovaties voor nieuwe schapindelingen, we bespreken of iedereen happy is op zijn of haar werkplek en we hebben de nieuwe tool “Jobapp” doorgenomen.
Deze app gaat ons helpen met de planningen en roosterwijzigingen. Met 130 medewerkers komt het dagelijks voor dat iemand niet kan werken vanwege toetsen, ziekte, verjaardag enz. Deze mutaties en vervangingen werden voorheen handmatig aangepast en opgelost. Vanaf deze week gaat de Jobapp hierbij helpen. In de app die iedere medewerker op zijn telefoon heeft worden openstaande diensten aangeboden waarop medewerkers deze via de app zelf kunnen invullen wanneer ze op dat moment kunnen werken. Daar worden wij dan weer happy van!